Gå til hoved-indhold

REVISOR

FÅ EN NEMMERE OG MERE EFFEKTIV MÅDE AT BOGFØRE PÅ - DER KAN MÆRKES PÅ BUNDLINJEN

Revisorløsningen Stackss-Revisor er en effektiv og tidsbesparende brancheløsning, som er specialdesignet til revisorer og eksterne bogholdere.  

Med Stackss-Revisor får du en meget nemmere måde at bogføre på for dine kunder. Du kan automatisere størstedelen af dine manuelle arbejdsopgaver, så du får en mere effektiv, smidig og fejlfri bogføringsprocedure.

Men det er ikke kun bogføringsprocessen du kan automatisere. Du kan også automatisere bogføringen af ind- og udbetalinger og få dem udlignet automatisk samt automatisere bankafstemningen.

Download produktblad til Stackss Revisor

DU KAN AUTOMATISERE DINE OPGAVER:

  • Oprettelse af nye kreditorer
  • Opdatering af kreditorstamdata direkte fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen
  • Kontering af bilag og udfyldelse af bogføringstekst
  • Momskontrol
  • Mulighed for fri kontering af bilag (”manuel” kassekladde)
  • Mulighed for automatisk validering af EU-momsnumre
  • Mulighed for arkivering af dokumentation

OPTIMER BOGFØRINGSPROCESSEN - FRA START TIL SLUT

Du kan automatisere og optimere hele dit bogføringsflow, fra start til slut.

Det gælder alt lige fra at modtage en kreditorfaktura, til registrering af faktura, validering og kontering af faktura, godkendelse af faktura, bogføring af faktura – og til slut automatisere både bankafstemning og bankudligning.

Alt i alt betyder det, at du kan effektivisere de daglige rutiner hos dine kunder, hvor du vil opleve en tidsbesparelse på helt op til 70 %. Det giver dig en større indtjening som kan mærkes på bundlinjen.

AUTOMATISK BANKUDLIGNING OG BANKAFSTEMNING

Som revisor eller bogholder er det ofte meget tidskrævende at lave manuel bogføring af ind- og udbetalinger samt at udarbejde bankafstemninger manuelt. Typisk kræver det endda en uddannet bogholder at klare dette.  Men ikke længere.

Nu kan du håndtere udligning af ind- og udbetalinger automatisk. Du kan også klare bankafstemning automatisk. Det eneste du skal forholde dig til er de åbenstående poster, alt andet klares automatisk.

Dét er med til at spare dig for en masse tid og arbejde, og minimerer samtidigt risikoen for fejl.

MERE FLEKSIBELT OG MINDRE ARBEJDSPRES I ORGANISATIONEN

Fleksibilitet er én af de mange styrker, Stackss-Revisor løsningen tilbyder.

Netop denne opsplitning af bogføringsprocesserne gør, at opgaverne nu ikke længere behøver at ligger hos faste personer i virksomheden, men kan varetages af flere medarbejdere.

Nu kan arbejdsopgaver på tværs af dine kunder nemlig fordeles mellem dine medarbejdere, da validering, kontering samt likviditet og afstemning kan gennemføres uafhængigt af hinanden.

Derudover vil kundernes løbende rapportering af bilag også være med til at udligne arbejdspresset. Op til flere dele bogføringsopgaverne behøver nemlig ikke længere at ske helt op til én af fristdagene for afregning af moms.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om denne Stackss brancheløsning til Revisorer, så tag fat i os på tlf. 70 70 70 77 eller mail@stackss.dk.

Du kan også prøve Stackss gratis i 30 dage, hvor du kan se, hvordan du kan få stor værdi af at automatisere din bogføringsprocedurer. Bestil gratis demo – klik her