Gå til hoved-indhold

ASSENS HAVN VALGTE STACKSS, DA DERES REGNSKABSPROGRAM C5 SKULLE SKIFTES UD

Da Assens Havn skulle skifte deres regnskabsprogram Microsoft Dynamics C5 2012 ud med et nyt regnskabsprogram, var det Stackss de valgte at skifte til. 

Assens Havn er en mindre virksomhed på tre medarbejdere, og er en erhvervshavn der håndterer gods og transport. 

Thomas Andersen, som sidder med administration og bogholderi hos Assens Havn, stod i spidsen for at få det nye regnskabsprogram ind i virksomheden. Han fortæller her om sin oplevelse med Stackss og hele forløbet med skiftet fra C5 til Stackss.

Thomas Andersen fra Assens Havn fortæller:

 

"Stackss er et nemt og dejligt regnskabsprogram at arbejde i sammenlignet med C5

 

Vi valgte Stackss som regnskabsprogram i vores virksomhed, da vi skulle skifte vores nuværende ud.

Vi havde Microsoft Dynamics C5 2012 inden, men fordi den jo lukker inden så længe, skulle vi ud og kigge efter et nyt program til at styre vores regnskab og aktiviteter i.

Jeg havde en god dialog med vores IT konsulent, som fik afdækket hvad vores behov var ift. et regnskabsprogram og gav os god rådgivning omkring vores muligheder. Han fik vejledt os til den rigtige løsning som blev Stackss, fordi det matcher lige præcis vores behov som mindre virksomhed.

 

Jeg kunne arbejde videre med vores gamle data i det nye program

 

Da vi skiftede, fik vi flyttet vores data fra C5 over i Stackss, så vi kan arbejde videre med de samme kendte tal, bare i et nyt program. Selvom der var lidt udfordringer lige i starten med flytningen, så blev det løst meget professionelt, og nu er jeg godt i gang med Stackss. Det kører bare.

 

Det giver tryghed, at det er en fremtidssikret løsning

 

Jeg er meget glad for at arbejde i Stackss.

Det er ikke bare nemt at arbejde i for mig, det giver også mig tryghed at vide, at det er en fremtidssikret løsning og at jeg ikke skal tænke på opdateringer fremadrettet. Når der kommer nye opdateringer, bliver mit program helt automatisk opdateret, uden at jeg skal gøre noget eller betale ekstra for det. Det er en kæmpe fordel ved, at vi har valgt denne standard løsning med Stackss.

Og jeg ved allerede nu, at der snart kommer en ny opdatering med at kunne håndtere vores fakturaer digitalt, så jeg slipper for at klare mine fakturaer og øvrige bilag manuelt.

 

Tilfreds med forløbet fra start til slut

 

Jeg har været tryg i hele forløbet helt fra salg, levering, support og drift, og har allerede nu fået fuld tillid til at stackss er den helt rigtige løsning for vores virksomhed.

Jeg kan derfor varmt anbefale Stackss til andre mindre virksomheder, der også skal skifte deres C5 ud med nyt regnskabsprogram. Stackss er et nemt og dejligt program at arbejde i sammenlignet med C5. Jeg er en glad og tilfreds mand.”

Læs mere om Stackss